MENU

 

 

 

 

 

 

 

Om os

PC-Problemer.dk er et en-mandsfirma som har specialiseret sig i opsætning og vedligeholdelse af pc med windows styresystemer samt netværksopsætning med diverse routere for internet-adgang, både via Lan og trådløst.
Jeg vedligeholder computere og laver små reperationer, som f.eks indsættelse af ny RAM og forbedring af køling (prisbillige reperationer, som kan svare sig trods prisen på ny pc er faldet markant)

Desuden hjælper jeg med indkøb af den rigtige pc til netop dit behov, og finder det bedste tilbud til dig.

 

Mine servicer henvender sig både til private og mindre virksomheder.
Jeg har kontor/værksted på min privat-adresse i Højbjerg, hvor maskiner kan indleveres på hverdage mellem kl. 12.30 og 18.00 men ring eller mail først, så er du sikker på ikke at kører forgæves.

 

Ved indlevering af laptop (bærbar pc) husk at medbringe omformer med kabel (strømforsyning).

 

Jeg henter/bringer gerne din PC/Laptop (bærbar) for dette tager jeg kr. 5.- pr. km. (maks. 25 km.)Din PC-Problemer-tekniker

 • NAVN

  Jeg, dansk mand i starten af 40erne, sætter en ære i at løse dine PC-problemer så hurtigt som muligt til en fornuftig pris. Jeg forklarer gerne om løsningerne på dine pc-problemer, i et sprog almindelige mennesker kan forstå.
  Har din PC brug for reservedele (evt. mere RAM) har jeg gode og hurtige underleverandører, så din pc er klar før du savner den, normalt fra dag til dag.

 • Et anti-Virus program er ikke en garanti for ikke at få virus, men ikke at have et anti-Virus program er en garanti for at få virus.

  Hold altid din PC opdateret med et godt anti-virus program, erfaringen viser at har man først fået virus i maskinen, trækker det ofte flere ubehaligheder med sig. Virussen sløver anti-Virus programet, så andre viruser og malware spyware og andre ubehaligheder får lettere adgang til din pc, så få det fixet hurtigt og effektivt uden at ødelægge for meget.
  Erfaringen viser dog også, at det ikke er bedre at have et dyrt anti-Virus program, der er faktisk flere gratis anti-Virus programmer der gør det bedre, end nogle af dem hvor du betaler 500-600 kr./ årligt.

 • Undgå mistet data

  Back up - Back up - Back up -vi har hørt det så tit, men når maskinen bryder ned er det næsten altid en evighed siden vi tog Back up sidst.
  Men oftest er det muligt at rede det meste indhold på hard-disken, så du ikke mister de vigtige dokumenter du har lavet siden sidst, eller de mange billeder du har taget, dette kan jeg også hjælpe dig med. Også hvis du blot er kommet til at slette noget ved en fejl. Men en gylden regel er: jo længere tid der går fra fejlen opstod (eller jo mere der bliver rodet med computeren) desto mindre vil kunne redes.