MENU

 

 

 

 

 

 

 

PC-Problemer.dk prisliste 2014

Er din ”gamle” PC blevet langsom, er det langt fra sikkert du behøver at købe en ny.

 

Er din PC/ Laptop under 7-8 år gammel, kan jeg fra dag til dag gøre din PC markant hurtigere (dette gør jeg ved af lave et service eftersyn, som optimere din PC, samt fjerner diverse ikke brugbare filer-stumper på din harddisk og i din registrerings-database, som sløver din pc) desuden bliver din pc-efterset og renset (jeg tjekker også om din maskine køler nok) samt om det vil være en fordel for dig at få mere Ram (korttidshukommelse).


Jeg giver dig et ærligt svar, og giver dig besked hvis det bedre kan svare sig at købe en ny maskine, dette er jeg også behjælpelig med, og finder en maskine der passer til netop dine behov, i en god kvalitet til den laveste pris.

 

Er din pc ikke blevet hurtigere, eller kan det ikke svare sig at lave din pc, skal du selvfølgelig ikke betale.

 

Jeg henter/bringer gerne din PC/Laptop, for dette tager jeg kr. 7.- pr. km. (maks. 25 km.)


Ved indlevering af laptop (bærbar pc) husk at medbringe omformer med kabel (strømforsyning).


Priser

 • Komplet service eftersyn incl. optimering af maskine

  Service eftersyn incl. Rensning af pc indvendig for bedre køling, software optimering af pc for øget hastighed og stabilitet. Total scanning for vira og malware og spyware samt fjernelse af disse, desuden fjernelse af problematiske baggrundsprogrammer og Tool-bars, opdatering af windows samt drivere - Tilbuds-pris kr. 600.-

 • Uventet nedlukning af pc eller PC-(fryser)

  Løsning af overophednings problemer eller vira (jeg bruger kun topkvalitets termisk-pasta)

  kr. 400.- (i forbindelse med pc eftersyn kr. 250.-)
 • Virus fjernelse

  Fjernelse af virus og malware samt årsags-programmer kr. 350.-

 • Tådløs internet

  Opsætning af router, så du kan få trådløs forbindelse til dit internet, hvis du har en trådløs-router sætter jeg den op så den virker korrekt og din pc automatisk bliver koblet på. kr. 360.- plus kørsel (7 kr. / km.)
  Har du ingen router finder jeg en god trådløs router til dig. Se Routere

 • Routere

  Jeg finder en der passer til dit formål og dine omgivelser (baggrundsstøj)
  Singel band ca. 350 kr. (singel band er nok til de fleste forhold)
  Dual band ca. 650 kr.

 • Hjælp til valg af PC

  Hjælp med valg af pc, her kan jeg nemt hjælpe dig med at spare kr. 500.- (jeg finder den bedste pc til netop dit behov, til den bedste pris) fra vilkårlige leverandører 2 bedste bud fra nettet og 2 bedste bud fra dine lokale pc-forhandlere kr. 125.-
  (denne service er gratis, hvis du køber en ”Komplet opsætning af ny pc” hos mig)

 • Opsætning af ny PC

  Komplet opsætning af ny pc: ”out of box” diverse programmer for øget brugbarhed og stabilitet: Antivirus (gratis version, som du ikke skal betale 4-600 kr. om året for at bruge)
  Gratis Office pakke (open-office) Tekst-behandling, regne-ark, Data-base, Præsentation,Tegning og Formel. (tilsvarende program fra Microsoft koster 3-4.000 kr. dette er et gratis program, som er kompatibel med Microsoft office-pakken)
  Desuden installeres shock-wave player, java, flash-player, google-chrome, samt flere programmer tilpasset netop dit behov og valg af pc. Desuden opsætning af din E-mail på pc (forudsætter koder til eksisterende e-mail) ny e-mail hjælper jeg gerne med. jeg overfører evt. også dine gamle billeder og dokumenter fra din gamle PC/Laptop (25 gigabyte includeret i pris, ekstra kan tilkøbes) - Kr. 1000.-

 • Genskabelse af mistet date

  Hvis din pc er gået ned; og du som de fleste ikke lige har fået taget back-up, Kan jeg med stor sandsynlighed rede det meste af dit data.
  Standart Recovery: kr. 560.- plus kr. 30-. pr. DVD (4.7 Gb) Hvor på det aftalte gemmes.
  Udføres kun på værkstedet - jeg henter og bringer selvfølgelig gerne (7 kr./km.)

   

 • RAM (hukommelse)

  Hvis din pc mangler Ram (korttids-hukommelse) kan jeg skifte det for dig for kr. 150.- excl. Prisen for ram, som varierer efter typen der passer til netop din PC/Laptop samt mængden af ram (2GB koster normalt 250 – 500 kr.) og er rigeligt til langt de fleste.

   

 • Skift af pasta på CPU

  Jeg renser bundkortet med luft, fjerner den gamle pasta af og på lægger ny (af god kvalitet) Dette for bedst mulig køling af din CPU (maskinens motor). Diverse producenter anbefaler skift af pasta hvert 3-4 år (dette er noget folk tit ikke er klar over eller glemmer, men det er den hyppigste årsag til at en PC brænder sammen) pris incl. pasta: kr. 360.-

 • Opgradere fra Windows 8 til den ny 8.1

  Windows er kommet med en gratis opgradering til dem der har Windows 8, det nye styresystem hedder 8.1. Denne opgradering udfører jeg for dig for kr. 250.-

 • Problemer med opgradering til Windows 8.1

  Har du selv opgraderet din windows 8 pc til 8.1 og oplever problemer, udbedre jeg det gerne for dig.
  Pris eksempel: Irritation over at skulle opgive kode hver gang du starter din PC.
  Opsætning til start uden kode: kr.: 75.-

 • Træt af Windows 8

  Savner du dit gamle styre-system XP - Vista - Windows 7.
  Få Windows 8 til at ligne dit gamle styre-system kr.: 200.-

 • Problemer med kort-opdatering til din GPS

  Jer opdaterer din GPS for dig (forudsætter gps er købt med/ eller tilkøbt rettighed til opdatering fra producenten) kr.: 250.-

 • Diverse Pc-problemer

  Andre PC-problemer Ring eller mail, så finder vi en pris til dig!

 • Time baseret arbejde

  Installation af software, printer, problem løsning, opdatering, undervisning i brug af progarmmer osv.
  Time pris: Kr. 360.- pr. time eksl. kørsel (der faktureres pr. påbegyndte ½ time dog mindst 1 time)

 • Kørsel

  Jeg kommer gerne ud til dig for at løse dine Pc-problemer, jeg kører i århus området (maks. 25 km fra højbjerg) for dette tager jeg 7 kr./km.

 • Betaling

  Alle opgaver betales kontant ved levering/afhentning med mindre andet er aftalt! For at holde priserne så lave som muligt er pt. ikke muligt at betale med betalingskort.

 • Priser

  Alle overstående priser er incl. moms men uden kørsel.

 • Appel/Mac

  Jeg kan ikke være ekspert til alt! og da dette er et enmandsfirma koncentrerer jeg min ekspertise om Windows og Andriod produkter, så Appel produkter (Mac-book og Ipad samt Iphone) serviceres ikke.